Van harte welkom bij Hotel Restaurant L'Eau Vive in de Ardennen

Het eeuwige ruisen van de beek
enig geluid in deze stille streek
‘levend water’ in een bruisende stroom 
het leven lijkt hier wel een droom. 
Het sissen van brandend hout in ‘t vuur
geknetter en vlammen in ‘t donkere uur
we warmen lijf en hart in deze gloed
hier in l’Eau Vive is het leven goed.

Wij verwelkomen u op één van de fraaiste plekjes van de Belgische Ardennen en nodigen u uit om kennis te maken met het vele moois dat ons hotel, restaurant en de streek te bieden heeft. Of u nu komt om te ontspannen, om u culinair te laten verwennen of om lekker actief bezig te zijn, bij Hotel Restaurant L’Eau Vive in de Ardennen bent u aan het juiste adres.

 

Ons hotel is de perfecte plek om een goed boek bij de haard te lezen, een romantisch weekend door te brengen of als uitvalsbasis te gebruiken om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te verkennen. 

 

Na een lange dag wandelen door de Ardennen, kanoën op de Semois, of gewoon lekker ontspannen in het hotel, verwelkomen wij u in ons prachtige restaurant. In ons restaurant kunt u genieten van een wisselende seizoenskaart met de meest prachtige en bourgondische gerechten. 

 

Het is goed toeven in Hotel Restaurant L’Eau Vive in de Ardennen, ieder seizoen weer. Wij kijken uit naar uw komst!

Wandelen in de streek

Voor de sportievelingen zijn er volop uitdagingen in de directe nabijheid van het hotel. U kunt kayakken op de Semois, mountainbiken op haar oevers of een van de vele andere avontuurlijke sporten beoefenen.

Uw viervoeter is welkom bij ons

Wij zijn een hondvriendelijk hotel. U mag uw hond meenemen naar uw kamer/chalet, onze salon, bar en het terras. Om onze gasten zonder hond ook terwille te zijn, is het niet mogelijk uw hond mee te nemen naar ons restaurant of de ontbijtzaal. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

De kosten voor uw hond zijn 10 euro per nacht met een maximum van 2 honden per kamer.