Prachtige houten chalets

5 prachtige houten chalets met hedendaags comfort

Direct achter het hotel, aan de oevers van de Rau Ruaumoulin, omringd door fraaie loofbomen, staan onze 5 prachtige houten chalets.

De chalets beschikken over hedendaags comfort maar de geur van hout en weleer bepalen de sfeer.

Faciliteiten in de chalets

Op de begane grond bevindt zich een grote zit/slaapkamer met een ruime zithoek en de badkamer met douche en toilet. Uiteraard zijn de kamers ingericht met onze supercomfortabele boxspring bedden.

Op de eerste verdieping zijn twee kinderslaapkamers. Een met twee eenpersoonsbedden en een met een eenpersoonsbed. Deze zijn geschikt voor kinderen tot plm. 14 jaar. Alle chalets hebben een terrasje met uitzicht op de rivier.

Ontbijt inbegrepen in de prijs

Het ontbijt, dat inbegrepen is in het tarief van de chalets, gebruikt u in het ontbijtrestaurant van ons hotel en voor het diner kunt u in ons “à la carte” restaurant terecht.

U betaalt een supplement voor het derde kind.

Uw viervoeter is welkom

Wij zijn een hondvriendelijk hotel. U mag uw hond meenemen naar uw kamer/chalet, onze salon, bar en het terras. Om onze gasten zonder hond ook terwille te zijn, is het niet mogelijk uw hond mee te nemen naar ons restaurant of de ontbijtruimte. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

De kosten voor uw hond zijn 10 euro per nacht met een maximum
van 2 honden per kamer.

phpnxbGh5 phpdajJgN